_fbq.push(['addPixelId', '1533270753561526']); })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', 'PixelInitialized', {}]);
Oldal kiválasztása

Entrnamiento_TRX_Xfit_Colombia1

Biztos hallottál már véleményeket arról, milyen is egy TRX edzés.

Megpróbáltam 10 olyan érvet összegyűjteni, amelyek meggyőzhetnek arról, hogy Neked is ki kell próbálnod

 

1. Megvalósítható vele a teljes test edzése. A talp izmaitól egészen a fejtetőig minden izomrostot átdolgoztathatunk vele.

 

2. Minden szinten, minden célnak megfelelő edzés valósítható meg vele. Nem számít, hogy fiatal, vagy idős vagy, biztonságosan mozoghatsz az eszközzel.

 

3. A TRX edzés nem egysíkú, hanem kifejezetten szórakoztató! Mivel több, mint 500 gyakorlat közül válogathatunk, minden tréningbe lehet újat, valam mást és kihívást jelentőt csempészni.

 

4. A TRX kiváló kiegészítője a bemelegítésnek és nyújtásnak is, mellyel fejleszthetjük a mobilitást és flexibilitást.

 

5. Bármit is sportolsz, a TRX  kiválóan beilleszthető az edzéstervedbe. Ha futsz, küzdősportot űzöl, teniszezel, vagy akár kertészkedsz, a TRX segít abban, hogy még magasabb szinten tudd csinálni azt, amit igazán szeretsz.

 

6. A TRX edzésnek minimális a helyigénye, a teljes tested egy zsebkendőnyi területen vagy képes megdolgoztatni. Elég egy felfüggesztési pont és egy TRX minden, amire szükséged lesz.

 

7. Mivel a saját testsúlyodat használod ellenállásként, a lapsúlyos gépektől eltérően, rengeteg időt takaríthatsz meg az üresjáratok (súlyok ide-oda pakolása) kiküszöbölésével. Hatékonyabb és integráltabb edzésmunkára leszel képes, mint a hagyományos súlyzós edzéssel.

 

8. ’All the core all the time’ – Mivel a örzsizmok egyfajta összeköttetést, hidat képeznek a felfüggesztési pont és a talaj között, minden gyakorlat közben feszesnek kell lenniük, ez által pl. egy invertált evezés gyakorlat közben is erősödnek.

 

9. Sérülést szenvedtél? Semmi gond, a TRX gyakorlatok adaptálhatóak a rehabilitáció különböző fázisaiban is.

“Nekem pl. mind a két vállam ficamodott és a TRX-szel a legegyszerűbbtől a nehezebb gyakorlatig tartó progresszióval hatékonyan tudtam megerősíteni a vállamat, extra gyorsasággal – szerz.”

 

10. Soha nem fogsz unatkozni! A feladatok variációs lehetősége a végtelenhez közelít, egy tabata timer (és egy jó edző) pedig megoldja, hogy mindig kihívást jelentsen az edzés.

 

Mire vársz? Próbáld ki!

 

Csatlakozz az AfterWork edzésekhez!

Edzéseink hétfőn 19.30-kor és pénteken 18.00-kor kezdődnek.

ÉRDEKEL

Lájkolj minket a Facebookon is!

Ezeket már olvastad?

Izolált vs. összetett gyakorlatok

Az összes olyan egészséggel foglalkozó magazin, ami szeretné megemelni a blogjai, cikkei népszerűségét, igyekszik egy-egy izom, vagy izomcsoport leghatékonyabb edzésének titkait megosztani az olvasókkal. Ilyen szalagcímekre gondolok: Ha nem akarsz a Mr. Olympia, vagy...

10 ok, hogy kipróbáld a TRX edzést

Biztos hallottál már véleményeket arról, milyen is egy TRX edzés. Megpróbáltam 10 olyan érvet összegyűjteni, amelyek meggyőzhetnek arról, hogy Neked is ki kell próbálnod Megvalósítható vele a teljes test edzése. A talp izmaitól egészen a fejtetőig minden izomrostot...

Share This

Share This

Share this post with your friends!